Právě vysíláme

Volný 6IX9INE se v novém videoklipu projíždí v ulicích New Yorku na kapotě drahého sporťáku!

4. srpna 2020 8:10
Volný 6IX9INE se v novém videoklipu projíždí v ulicích New Yorku na kapotě drahého sporťáku!

Jak jsme vás již informovali, americký rapper Tekashi 6ix9ine je od 31. července na svobodě a skončilo mu domácí vězení. Kontroverzní postava amerického hip-hopu proto neváhala, vyrazila do ulic New Yorku a rovnou natočila i nový videoklip.

Tekashi se s velkou slávou vrátil i na Instagram, ačkoliv jeho právník před několika dny řekl, že to bude trvat nějakou dobu, než bude duhový rapper opět na sociálních sítích aktivní. 6ix9ine po víkendu vyrazil do ulic a z procházení se po New Yorku dokonce pořídil i živý stream, který měl opět obrovskou sledovanost.

Při příležitosti oslav své svobody natočil i rapper nový videoklip k songu Punani, které se nyní neodehrával u něho doma, ale právě v ulicích největšího amerického města. V krátkém klipu, jenž nemá ani dvě minuty se totiž Tekashi projíždí drahými auty a ukazuje svou přítelkyni a kamarády.

Už na konci srpna by se fanoušci měli dočkat rapperova nového projektu. V září má navíc vyjít jeho koncert na streamovací službě GlobalStreamNow, která prý Tekashimu zaplatí neuvěřitelných 5 milionů dolarů.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat