Právě vysíláme

Voxel vánočním videoklipem oznámil těhotenství manželky, čekají třetího potomka

15. listopadu 2022 10:10
Voxel vánočním videoklipem oznámil těhotenství manželky, čekají třetího potomka

Písničkář Voxel měsíc před svátky vydává svou první vánoční písničku Vánoce přicházejí, kterou nahrál se svou ženou Maruškou. Do videoklipu dvojice ukryla i jedno malé překvapení – očekává spolu třetího potomka. A jak se bude jmenovat? Zpěvák nám prozradil, že se nechal inspirovat jmény slavných parfémů.

Voxel se při tvorbě skladby Vánoce přicházejí inspiroval písní, kterou pro něj složila manželka Maruška a tajně ji nahrála s jejich syny. „Nahrávala vždycky, když jsem nebyl doma. Jel jsem na nákup, šel s košem či jsem měl koncert. A pak jsem ji dostal na loňské Vánoce,“ prozradil zpěvák, který do videoklipu vložil právě i původní verzi snímku se svými dětmi.

„Asi mě nikdy nic víc nedojalo. Bulel jsem asi od druhé sekundy až do konce a text i melodie mi utkvěly v hlavě, až mě něco napadlo,“ odhalil Voxel, jak novinka vznikala. S manželkou ji dopsali, nahráli a zprodukovali.

Videoklip dvojice natáčela pod taktovkou Víta Hradila v kostele v Dubu nad Moravou, kde se s partnerkou brali. Na jeho konec si pro fanoušky schovala malé překvapení v podobě těhotenského bříška. Manželé se těší na třetího potomka. Jak zpěvák uvedl, plánovaný nebyl. „My vlastně ani jedno dítě neměli plánované. Ale všechny byly chtěné, tak se moc těšíme. Náš nejmladší syn je už od čtvrtého měsíce těhotenství vytočený, jak to, že ‚tu to miminko ještě není?‘“ směje se hudebník.

A jaké bude mít miminko jméno? „Jelikož je mé druhé povolání parfumer, předal jsem ženě list se jmény slavných parfumerů a parfumerek, například Jean–Claude, Christophe, Geza. A co myslíte? Neprošlo samozřejmě ani jedno. Takže hledáme a vymýšlíme dál,“ dodal Voxel závěrem.

Články, které by tě mohly zajímat