Právě vysíláme

Voxelova žena se pochlubila přítelem. Miluje ho prý úplně stejně jako manžela

10. července 2021 9:10
Voxelova žena se pochlubila přítelem. Miluje ho prý úplně stejně jako manžela

Polyamorie je v poslední době trendem hlavně mezi celebritami. Pokud jste o ní však ještě neslyšeli, jedná se o životní styl, kdy osoba žije v několika milostných vztazích. Polyamorii pak veřejně přiznala herečka Tereza Těžká, Iva Frühlingová nebo písničkář Voxel.

Polyamorie vyvolává protichůdné emoce, a zatímco někteří přichází tomuto způsobu života na chuť, druzí jej absolutně nechápou a tvrdí, že za tímto pojmem se jen schovává obyčejná nevěra. Když polyamorii přiznal i ženatý Václav Lebeda alias Voxel, strhla se na jeho sociální sítích obrovská vlna názorů a jeho příspěvek vyvolal velkou odezvu. „Rozhodli jsme se dát nám samotným i tomu druhému naprostou svobodu, volnost, lásku, pochopení. Rozhodli jsme se, že se nebudeme vlastnit, a uvědomili si, že to, co společnost považuje za ‚lásku‘, je častokrát jen ono vlastnění, žárlivost, závislost, lpění na druhém. To my nechceme. Chceme tu být pro sebe, ale i pro kohokoliv dalšího, chceme se milovat, ale nemít problém milovat kohokoliv jiného. A už se to všechno vlastně děje,“ napsal Voxel a zatímco on se ještě další přítelkyní nepochlubil, jeho žena Marie už na sociálních sítích ukázala muže, kterého prý miluje stejně, jako svého manžela.

„Pro mě je teď primární, co je uvnitř. Říkat pravdu a poslouchat srdce. Jsem naprosto otevřená. K sobě a ke všemu kolem. Miluju manžela a miluju přítele,“ napsala Marie a na Instagramu ukázala fotografii s přítelem, který se podle webu Express jmenuje Jan Kymlička. Voxel pak její snímek okomentoval srdíčky a zdá se tedy, že s přítelem manželky nemá žádný problém.

Marie se svým přítelem Janem

Články, které by tě mohly zajímat