Právě vysíláme

Vrátí se Hannah Montana? Miley Cyrus promluvila o své nejslavnější roli

9. prosince 2020 11:10
Vrátí se Hannah Montana? Miley Cyrus promluvila o své nejslavnější roli

Bude to už deset let, co na televizních obrazovkách přestaly běžet premiérové díly seriálu Hannah Montana. Zpěvačka Miley Cyrus v rozhovoru pro Rolling Stone prozradila, jak ji její nejslavnější role ovlivnila, a jestli se v budoucnu mohou její příznivci těšit na nové díly.

Roky byla Miley Cyrus spjatá s Hannah Montanou. Když se snažila vymanit ze škatulky Disney hvězdičky, neváhala se svléknout a natočit lascivní videoklipy. S novým albem Plastic Hearts se zdá, že se osmadvacetiletá Američanka konečně zklidnila. Jak ale poznamenala, její nejslavnější role ji velmi ovlivnila.

„Myslela jsem, že nikdy sama za sebe nedosáhnu takového úspěchu jako Hannah Montana,“ přiznala hudebnice, kterou sledovali její vrstevníci každý den na obrazovkách a přáli si mít podobný život. „Moje publikum milovalo postavu, kterou jsem já ve skutečnosti nebyla. To na vás hodně psychicky zapůsobí. Ptáte se pak, jestli si můžete vážit sami sebe,“ dodala.

 

Hrát dvě postavy a zároveň zůstat sama sebou, nebylo pro Cyrus jednoduché. Když ale vidí, jak pozitivně v době uvádění seriálu ovlivnila své vrstevníky, říká si prý: „Jo, já zatraceně jsem Hannah Montana“.

Vrátila by se ale zpět k roli? „Ráda bych ji někdy oživila. Potřebuje pořádně předělat, protože uvízla v roce 2008. Musíme se slečnou Montanou vyrazit na nákupy. To je ale hudba budoucnosti a doufám, že pokračování budu režírovat já.“

Zdroj: Rolling Stone, shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat