Právě vysíláme

Vydýchá tohle porota SuperStar? Soutěžící před ni předstoupil po propařené noci a značně zmatený

30. října 2021 13:10
Vydýchá tohle porota SuperStar? Soutěžící před ni předstoupil po propařené noci a značně zmatený

Letošní ročník SuperStar už divákům nabídl celou řadu bizarních situací. O menší trapas se postaral také soutěžící Ladislav Hunka, který po propařené noci přivítal porotce na castingu, přestože se konal Super výběr. Co mu na to porota řekla?

Dramatický Super výběr pokračuje soubojem soutěžících o setrvání v SuperStar. O krůček blíže svému snu se dostanou jen ti nejlepší, kteří postoupí do přímých přenosů. Kdo přesvědčí hvězdnou porotu ve složení Monika Bagárová, Marián Čekovský, Pavol Habera, Leoš Mareš a Patricie Pagáčová o tom, že si zaslouží i nadále bojovat o titul nové SuperStar?

Někdo se před soutěžním výkonem potřebuje pořádně vyspat a nabrat síly, jiný se zase koncentruje dlouho do rána na večírku. Ladislav Hunka si zvolil ten druhý způsob a pařil a pařil, než se z večírku konečně vypařil. Možná proto byl před porotou zpočátku lehce zmatený, když jí popřál, aby si užila začátek castingu, a přitom už se kolem něj konal Super výběr.

Navíc se Ladislav neměl o koho opřít a musel písničku od Marilyna Mansona zvládnout sám. Oproti castingu tak tentokrát zazpívá song, který více odpovídá jeho vzhledu. Bude mu sedět, nebo beznadějně pohoří?

 

Články, které by tě mohly zajímat