Právě vysíláme

We Are Domi či The Silver Spoons podpoří charitativním koncertem děti z dětského domoava

30. listopadu 2022 14:02
We Are Domi či The Silver Spoons podpoří charitativním koncertem děti z dětského domoava

We Are Domi, The Silver Spoons nebo Rest & Martin Matys podpoří charitativním koncertem v Roxy děti z dětského domova a potomky uprchlíků v Česku. Vstup na akci bude zdarma, pořadatelé však návštěvníky prosí, aby výměnou za to přinesli dětem dárek. Vystoupení se uskuteční 7. prosince.

Ve spolupráci s Organizací pro pomoc uprchlíkům (OPU) přináší fource.cz charitativní koncert, jehož cílem je obdarovat děti z dětského domova a potomky uprchlíků v Česku. Večer s názvem My Kind of Santa proběhne 7. prosince v klubu Roxy a vystoupí na něm umělci Rest & Martin Matys, We Are Domi a The Silver Spoons.

Od svých prvních singlů jako Balkonovka si Rest během deseti let na scéně vytvořil unikátní pozici mezi předními českými rappery. Na stagi ho doprovodí jeho kolega z labelu Ty Nikdy Martin Matys. Line-up večera doplní i česko-norské uskupení We Are Domi v čele s Dominikou Haškovou, kteří letos reprezentovali Českou republiku na Eurovizi, a indierocková kapela The Silver Spoons. Ta po sérii úspěšných singlů letos vydala svůj očekávaný debut Come and Get It.

Vstup na koncert je bezplatný, návštěvníky však pořadatelé prosí, aby přinesli hračku, kterou následně předáme do dětského domova Kralupy nad Vltavou a dětem uprchlíků v Česku. Jak se na akci dostanete? Na webu GoOut si rezervujete svou vstupenku za nula korun a při tom vyberete, zda se chystáte přinést hračku pro holku nebo kluka. Výběr a nákup hračky je pak na vás. Hračku nedávejte do dárkového papíru, doporučená minimální cena dárku je pak 300 korun, ale fantazii ani rozpočtu se meze nekladou.

Články, které by tě mohly zajímat