Právě vysíláme

Xindl X přichází s klipem k titulní písni z alba Terapie

27. března 2022 9:10
Xindl X přichází s klipem k titulní písni z alba Terapie

Ondřej Ládek, zpěvák, písničkář a skladatel známější jako Xindl X, vydal vloni v říjnu album Terapie, které se dočkalo skvělých ohlasů nejen od fanoušků, ale i od hudebních kritiků.

Nyní vydává originální videoklip ke stejnojmenné písni a ohlašuje nový termín přesunutého koncertu v pražském O₂ universu. Doposud největší show své kariéry předvede Xindl X už ve čtvrtek 5. května 2022. „Koncert jsme kvůli epidemii museli dvakrát přeložit, ale vypadá to, že konečně bude! A bude i se všemi slíbenými hosty,” láká zpěvák.

Celé loňské album tentokrát nebylo o dění ve společnosti, jak jsme u zpěváka zvyklí, ale spíše o jeho vnitřním prožívání. Výjimkou není ani píseň Terapie. „Píseň je o tom, že každej ví nejlíp, jak máte žít svůj život. Každej ví nejlíp jak máte udělat v podstatě cokoliv. A nebojí se vám to říct. A o tom, že bývá dost těžký v dešti těchto dobře mířenejch rad zůstat sám sebou,” přibližuje význam textu Ondřej.

Svého vizuálu se dočkalo už víc písní z tohoto introspektivního počinu. Naposledy jsme mohli vidět videoklip k silné písni Lovec perel. Terapie dostala klip animovaný, a to opět z dílny dvorního výtvarníka a režiséra Ondřeje Pfeiffera. „Pracujeme spolu už od dob, kdy Xindl ještě nebyl Xindl, a málokdo do mě vidí jako on. A protože tahle písnička je pro mě hodně osobní, tak bylo jasný, že to nemůže dělat nikdo jinej. Je to náš dvanáctý společný klip a já jsem přesvědčený, že je ten nejlepší,” říká o režisérovi zpěvák.

Články, které by tě mohly zajímat