Právě vysíláme

YouTuber JMENUJU SE MARTIN překvapil. V povedeném videu předvedl, jak krásně umí zpívat

9. února 2019 11:10
YouTuber JMENUJU SE MARTIN překvapil. V povedeném videu předvedl, jak krásně umí zpívat

Martin Carev, kterého možná lépe znáte pod přezdívkou Jmenuju se Martin, patří mezi neoblíbenější YouTubery u nás. Na internet točí řadu vtipných videí a jeho účet má už 561 tisíc odběratelů.

Martin je mladý kluk, co miluje cestování a hudbu. A ačkoliv to o sympatickém YouTuberovi možná málokdo ví, výborně také zpívá.

O Martinově talentu se mohli fanoušci přesvědčit i z jeho posledního videa, jenž si už získalo 246 tisíc zhlédnutí. Martin se rozhodl pro menší spolupráci s Dianou Kalashovou, kterou si možná pamatujete ze soutěže Československo má talent, kde se půvabná černovláska s arménskými kořeny objevila ještě jako malá školačka a svým úžasným pěveckým výkonem ohromila nejen diváky, ale i porotu včetně Lucie Bílé.

Martin a Diana natočili video s názvem Pop Medley, ve kterém předvedli svůj hlas v podobě krátkých úryvků slavných hitů jako One Dance od Drakea či Shape Of You od Eda Sheerana.

Podobný koncept videí točí na YouTube už delší dobu americký zpěvák Conor Maynard. Martin se tak u něj nechal inspirovat a my musíme uznat, že výsledek je vážně povedený.

Jak to českému YouTuberovi a začínající zpěvačce spolu ladí? Mrkněte na video!

 

Zdroj: YouTube

Galerie: Takhle vypadala Doktorka Quinnová zamlada

Články, které by tě mohly zajímat