Právě vysíláme

Za propuštění A$AP ROCKYHO už bojuje i TRUMP. JUSTIN BIEBER se do prezidenta trefně opřel

21. července 2019 11:10
Za propuštění A$AP ROCKYHO už bojuje i TRUMP. JUSTIN BIEBER se do prezidenta trefně opřel

Kauzu kolem rappera A$AP Rockyho, který byl nedávno zadržen ve Švédsku při pouliční bitce a od té doby je tamní policií zadržován, jste možná zaregistrovali. Za zpěváka hned začali orodovat populární osobnosti hudebního showbyznysu a nyní se přidaly i politické špičky.

Konkrétně prezident Spojených Států Amerických, Donald Trump. Na svém Twitteru zveřejnil prezident tweet, ve kterém píše: „Právě jsem mluvil s Kanye Westem o uvěznění jeho přítele A$AP Rockyho. Zavolám velmi talentovanému švédskému premiérovi a uvidíme, co se dá v případu A$AP Rockyho dělat a jak mu lze pomoci. Tolik moc lidí by si přálo tuto záležitost vyřešit!“

Za rappera u prezidenta orodovaly i manželka Kanye Westa Kim Kardashian a také prezidentova manželka, první dáma Melanie Trump. Ta se nechala slyšet, že v případu zpěváka spolupracuje s ministerstvem zahraničí. „Doufám, že ho brzy dostaneme domů,“ uvedla Melanie.

Jak je vidět, A$AP Rocky má vlivné přátele na vysokých místech. Uvidíme, jak moc mu to bude platné. K telefonátu totiž již došlo. Trval okolo dvaceti minut a nesl se prý ve velmi přátelském duchu. Nicméně, „velmi talentovaný švédský premiér“ při něm prezidenta Trumpa ujistil o nezávislosti švédského soudního systému, který nepodléhá osobním přáním politiků.

Nevypadá to tedy, že se situace kolem A$AP Rockyho v nejbližších chvílích dramaticky změní. Politici se ovšem shodli, že si ve věci v nejbližších 48 hodinách opět zavolají.

Mezitím na domácí americké scéně celou situaci vtipně okomentoval Justin Bieber. Ten se na svém Twitteru prezidenta zeptal, jestli – když už je u toho pomáhání – by taky mohl pustit „ty děti z klecí?“ ve zřejmé narážce na uprchlickou krizi na hranicích s Mexikem.

Zdroj: www.xxlmag.com, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat