Právě vysíláme

Začne opět Britney Spears koncertovat? Její otec navrhl zrušení opatrovnictví

8. září 2021 8:10
Začne opět Britney Spears koncertovat? Její otec navrhl zrušení opatrovnictví

Britney Spears už několik měsíců usiluje o zrušení opatrovnictví, které bylo přiřknuto jejímu otci. Dokonce se nechala slyšet, že než se tak stane, nebude vystupovat. Zdá se však, že nyní zpěvačce svítá naděje. Její otec Jamie Spears měl u losangeleského soudu podat žádost o ukončení opatrovnictví.

Opatrovníkem Britney Spears je její otec dlouhých třináct let. Až v posledních měsících však zpěvačka nastalou situaci intenzivně řeší. Chtěla by se totiž vdát za svého partnera a mít s ním děti, jenže to bez souhlasu otce nemůže. Dokonce se nechala slyšet, že dokud nebude „volná“, nebude více koncertovat.

Kvůli zrušení opatrovnictví byla Spears u soudu letos již několikrát, nikdy však neuspěla. Na její podporu založili fanoušci zpěvačky dokonce hnutí #FreeBritney. Letos v srpnu pak právník hudebnice Mathew Rosengart uvedl, že Jamie Spears požadoval po své dceři zhruba čtyřicet milionů korun za to, že se vzdá opatrovnictví.

„Jestliže paní Spears věří, že se o sebe dokáže postarat sama, domnívá se pan Spears, že by měla tuto příležitost dostat. Chce pro svoji dceru jen to nejlepší,“ píše se v dokumentu předloženému Nejvyššímu soudu. Ten by měl situaci kolem opatrovnictví řešit na konci měsíce.

Články, které by tě mohly zajímat