Právě vysíláme

Žádná falešná realita. Halsey ukázala postavu po porodu bez retuše

14. října 2021 13:00
Žádná falešná realita. Halsey ukázala postavu po porodu bez retuše

Zpěvačka Halsey se rozhodla nepodporovat falešnou instagramovou realitu a od srdce se rozepsala o proměně, které její tělo zažilo po porodu.

Halsey vystoupila v pořadu SNL a diváci na ní mohli oči nechat. Jako novopečená maminka totiž zpěvačka vypadala skvěle a zdálo se, že je v úžasné formě. Samotná Halsey se však na Instagramu rozhodla ukázat opravdovou realitu a zveřejnila ukázky svého těla po porodu syna Endera. Půvabná popová hvězda totiž nechce být iluzí toho, že se ženy po narození dítěte dostávají zázrakem ihned do formy.

„Dva dny zpátky jsem točila Saturday Night Live a lidé velice rychle začali mluvit o tom, jak skvěle vypadám. Z toho jsem měla opravdu divný pocit. Moje tělo je mi totiž cizí už dlouhou dobu. Na první fotce jsem už pár dní po porodu. Mnoho lidí neví, že stále vypadáte těhotně i nějaký čas po porodu a moje tělo se stále ještě mění. Nemám žádný zájem o cvičení v tuhle chvíli, jsem unavená a naprosto zaměstnaná hraním si se svým synem. Po tom všem, co jsem teď řekla, jsou pochvaly na mé tělo jen chválou na pečlivě vybrané oblečení, které bylo upravené přímo na mě, abych se v něm cítila komfortně a zároveň odvedla svou práci,“ napsala s tím, že už nikdy nebude mít stejnou postavu jako před těhotenstvím, ale vůbec ji to netrápí, protože je až příliš zaměstnána péčí a hraním s malým synkem. „Nikdy už nebudu mít své předporodní tělo zpátky a nezáleží na tom, jak se změnilo, protože já mám nyní dítě. A to mě navždy změnilo emocionálně, duchovně i fyzicky. Tahle změna je trvalá a já nic nechci vracet zpátky,“ tvrdí Halsey a za své fotografie bez retuše sklidila mnoho pozitivních reakcí.

 

Články, které by tě mohly zajímat