Právě vysíláme

Žádná O₂ arena, ale rovnou Letiště Letňany. The Weeknd dorazí do Česka

28. listopadu 2022 18:00
Žádná O₂ arena, ale rovnou Letiště Letňany. The Weeknd dorazí do Česka

The Weeknd z produkčních důvodů zrušil celé loňské. Fanouškům však slíbil plnohodnotnou náhradu. Ve Spojených státech již odstartoval první část šňůry After Hours Til Dawn, kterou příští rok rozšíří hned o několik koncertů. Navštíví také Českou republiku. Zahraje na Letišti Letňany, a to v neděli 6. srpna 2023.

Žádná O₂ arena, kde měl The Weeknd původně vystoupit, ale rovnou Letiště Letňany. Po zrušení turné z produkčních důvodů vyrazil zpěvák letos v září na zcela novou šňůru nazvanou After Hours Til Dawn. Odstartoval ji však nevesele, když hned během prvního koncertu v Los Angeles přišel o hlas a uprostřed třetí skladby Can’t Feel My Face poslal své fanoušky domů. Naštěstí nešlo o nic vážného a hudebník v turné pokračuje.

Nyní oznámil další termíny. Druhou část šňůry odstartuje v sobotu 10. června 2023 v Manchesteru ve Velké Británii na stadionu Etihad a skončí v Santiagu v Chile v neděli 15. října 2023 na Estadio Bicentenario de La Florida. Mezitím zamíří také do České republiky, kde vystoupí v neděli 6. srpna 2023 na Letišti Letňany v Praze. Jako speciální hosté vystoupí DJ Kaytranada a Mike Dean.

Turné je oslavou alba After Hours, které The Weeknd vydal v roce 2020. Posluchačům z něj bezesporu utkvěl v paměti song Blinding Lights, který se stal písní číslo 1 v žebříčku Billboard Hot 100 všech dob, čímž překonal hit The Twist od Chubbyho Checkera z roku 1960, a také jeho kritikou oceňovaného alba Dawn FM, které vyšlo v lednu 2022.

Články, které by tě mohly zajímat