Právě vysíláme

Žádný sex na jednu noc. Harry Styles a Emily Ratajkowski se stýkají už dva měsíce

4. dubna 2023 17:09
Žádný sex na jednu noc. Harry Styles a Emily Ratajkowski se stýkají už dva měsíce

Před několika dny načapali paparazzi Haryho Stylese a Emily Ratajkowski při vášnivé líbačce na ulici v Tokiu. Ačkoliv se mohlo zdát, že jde o jednodenní románek, modelka nepřímo potvrdila, že se se zpěvákem stýká již několik měsíců.

Když byla Emily Ratajkowski 9. března hostem podcastu Going Mental Eileen Kelly, prozradila, že se už několik týdnů s někým stýká. Jméno tehdy potvrdit nechtěla, vztah byl totiž teprve v začátcích. Podle všeho šlo o zpěváka Harryho Stylese, s nímž byla na konci minulého měsíce viděna na ulici v Tokiu při vášnivé líbačce.

„Randím s někým, koho mám opravdu rána. Je to jiné. Kdyby se mě někdo před čtyřmi týdny zeptal, jestli do toho jdu, řekla bych, že jasně, skvělý nápad,“ prozradila Ratajkowski, která měla i předtím se Stylesem zřejmě velmi přátelský vztah.

Modelka začala znovu randit v červnu roku 2022, kdy oznámila rozchod se svým manželem Sebastianem Bear – McClardem. Od té doby byla vyfocena hned s několika muži, mezi nimi i s Bradem Pittem či Petem Davidsonem, který v říjnu potvrdil rozchod s Kim Kardashian. Na Valentýna Ratajkowski dokonce sdílela fotografii, na je s komikem ležícím na gauči zcela nahá.

Harry Styles má za sebou vztah s Olivií Wilde, která kvůli němu dokonce opustila tehdejšího partnera Jasona Sudeikise, s nímž byla devět let. V minulosti pak zpěvák randil také s Taylor Swift nebo Kendall Jenner.

 

Články, které by tě mohly zajímat