Právě vysíláme

„Zapomeňme na pravidla,” říká skupina OCEAN PARK STANDOFF a vydává singl Lost Boys

6. února 2018 14:10
„Zapomeňme na pravidla,” říká skupina OCEAN PARK STANDOFF a vydává singl Lost Boys

Losangeleské alt-popové trio Ocean Park Standoff vydává ve spolupráci s norským na Grammy nominovaným EDM producentským triem Seeb singl Lost Boys.

Melodická hymna je soustředěná kolem basem podbarvených hlubokých chorálů, výrazného vokálu Ethana Thompsona a kréda „zapomeňme na pravidla, žijme v naprosté svobodě”. „Lost Boys je o napojení se na volnost, kterou jsme cítili, když jsme byli děti. Čím jsme starší, tím vážnějším se život stává, proto si jednou za čas potřebujeme připomenout ten pocit života, ve kterém není žádný zítřek,” přibližuje singl Thompson.

Ocean Park Standoff se sestávají kromě Ethana Thompsona z Petea Nappiho, který skládá vysoce inovativní melodie inspirované art rockem a undergroundovým hip-hopem a sestry Marka Ronsona multi-instrumentalistky a písničkářky Samanthy Ronson, která se svým bratrem sdílí fascinaci obskurními vintage nástroji. Seeb slavili v minulých letech ohromné úspěchy v podobě stovek milionů streamů remixů skladeb jako například I Took A Pill In IbizaHymn For The Weekend nebo Rich Love.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic 

Články, které by tě mohly zajímat