Právě vysíláme

Zastřelili rappera Takeoffa, členovi tria Migos bylo 28 let

1. listopadu 2022 12:22
Zastřelili rappera Takeoffa, členovi tria Migos bylo 28 let

V Houstonu zastřelili člena seskupení Migos, rappera Takeoff. O život přišel po půl třetí ráno místního času. Ke střelbě mělo dojít po hádce v baru 810 Billiards & Bowling.

Takeoff a Quavo, další z členů Migos, byli v baru 810 Billiards & Bowling, kde hráli kostky, když tam došlo k hádce a zatím neznámý člověk začal na místě pálit ze zbraně. Podle prvotních informací byl Takeoff zasažen do hlavy, na místě byl prohlášený za mrtvého.

Na sociálních sítích se objevily fotografie, které minuty po incidentu zachytily. Ležícího Takeoffa se Quavo snaží odtáhnout bokem, nakonec ho pokládá na zem a po lidech stojících okolo řve, ať zavolají pomoc.

Podle policie přišli o život ještě další dva lidé a několik jich bylo převezeno do nemocnice. V jakém jsou stavu, zatím není známo.

Jen několik hodin před incidentem sdílel Takeoff z baru stories, dříve pak video, v němž projíždí nočním Houstonem. Jeho spolujezdcem byl Jas Prince, který v pondělí oslavoval narozeniny.

Americká hip-hopová skupina Migos byla založená v roce 2009 v Gwinnett CountyGeorgii. Vedle Takeoffa ji tvořili také již zmíněný Quavo a Offset. Do povědomí publika se dostali písní Versace, zásadní průlom však přišel až s hitem Bad And Boujee, který se umístil na 1. pozici žebříčku Billboard Hot 100.

Články, které by tě mohly zajímat