Právě vysíláme

Zayn Malik je znovu single, matku své ex-přítelkyně Gigi Hadid měl uhodit

30. října 2021 9:10
Zayn Malik je znovu single, matku své ex-přítelkyně Gigi Hadid měl uhodit

Zayn Malik a Gigi Hadid už netvoří pár. Po pětiletém vztahu se rozhodli jít každý vlastní cestou. Ačkoliv to ani jeden z dvojice, která spolu vychovává třináctiměsíční dceru Khai nepotvrdil, stojí za rozchodem chování zpěváka. Ten měl uhodit modelčinu matku Yolandu.

Zprávu rozchodu potvrdilo magazínu People několik na sobě nezávislých osob. „Právě teď spolu nejsou. I tak jsou ale dobří rodiče, spolupracují spolu. Yolanda se samozřejmě snaží chránit Gigi. Chce pro svou dceru i pro vnučku jen to nejlepší,“ uvedl zdroj. Modelka samotná uvedla v prohlášení pouze to, že žádá všechny o soukromí.

Důvodem rozpadu vztahu dvojice by mohlo být chování Malika. Na něj měla matka Hadid podat minulý měsíc oznámení na policii, údajně ji měl zpěvák napadnout a jak Yolanda doplňuje, také uhodit. Z obtěžování byl podle policejních spisů obviněn 29. září.

Osmadvacetiletý zpěvák Yolandu strčil do šatny a způsobit ji jak duševní muka, tak fyzickou bolest“. Dále měl slovně několikrát urazit svou přítelkyni a žádat ji, aby ho v jejich vlastním domě před matkou bránila. Malik by měl nyní být v 360denní podmínce, zároveň souhlasil s tím, že podstoupí programy zabývající se zvládáním vzteku a domácím násilím.

„Jak víte, velmi si střežím své soukromí a chci, aby i moje dcera vyrůstala v klidném prostředí. V prostředí, ve kterém se rodinné záležitosti neřeší na veřejnosti, aby je mohli všichni rozebírat. I proto jsem souhlasil, že nebudu komentovat hádku, kterou jsem měl s rodinným příslušníkem své partnerky, který vstoupil do našeho domu, zatímco moje přítelkyně byla už několik týdnů pryč,“ uvedl Malik.

Zpěvák s modelkou Gigi Hadid začal randit v roce 2015, poprvé se spolu na stejné akci objevili na afterparty American Music Awards. Během svého šestiletého vztahu se několikrát rozešli, poprvé v květnu 2019, poté v březnu 2018 a únoru 2019. Pokaždé se však k sobě vrátili. Minulý rok se jim narodila dcera Khai, které je nyní třináct měsíců.

Články, které by tě mohly zajímat