Právě vysíláme

ZAYN přezpíval známý song z filmu ALADIN. Mrkněte na videoklip!

11. května 2019 8:00
ZAYN přezpíval známý song z filmu ALADIN. Mrkněte na videoklip!

Už 24. května se do kin dostane hrané zpracování známé animované pohádky od Disneyho Aladin. Role džina se ujal „modrý“ Will Smith a vypadá to, že půjde o velmi kontroverzní podívanou. Mrkněte na videoklip k titulní písni, kterou nazpíval Zayn.

Snímek si vzal na starost režisér Guy Ritchie. Jde o jeden z dalších hraných remaků klasických Disneyho pohádek. Původní animovaný Aladin šel do kin v roce 1992 a v rámci muzikálového žánru posbíral všechna velká ocenění.

Když byl do světa vypuštěn první trailer, tvůrci filmu se museli smířit s velkým náporem kritiky. Řadě lidí se totiž vůbec nezamlouvá volba Smitha jako džina a domnívají se, že remake oblíbené pohádky se stane propadákem. Samotný Will Smith však fandy prosí, ať film neodsuzují jen podle ukázek a počkají si na samotný výsledek.

Ačkoliv si na snímek musíme ještě pár dní počkat, už teď byl zveřejněn videoklip k titulní skladbě A Whole New World, kterou nazpíval Zayn se svou kolegyní Zhaviou Ward. Píseň přitom není žádnou novinkou. Jedná se pouze o novou verzi známého songu, který zazněl už v kresleném Aladinovi od Disneyho.

 

Trailer k filmu Aladin

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat