Právě vysíláme

Žebříček nejpopulárnějších DJů na světě má nového krále! Kdo to může být?

23. října 2019 12:10
Žebříček nejpopulárnějších DJů na světě má nového krále! Kdo to může být?

Populární britský časopis DJ Mag zveřejnil výsledky svého každoročního žebříčku nejpopulárnějších DJů na světě! Jaký DJ se stal letošním miláčkem fanoušků elektronické hudby?

Už to není Martin Garrix

Největším překvapením letošních výsledků bylo, že se na pozici nejpopulárnějších DJů světa usadilo duo Dimitri Vegas & Like Mike! Úspěšná dvojice tak sesadila z prvního místa mladého Martina Garrixe, který vládl tomuto žebříčku od roku 2015. Povedený ročník zažili také starší DJové David Guetta a Armin Van Buuren – ti se umístili na třetí a čtvrté příčce. Nejúspěšnějšími ženskými DJs byly Australanky vystupující pod jménem Nervo, které obsadily celkem 24. příčku.

Hlasování pro nejpopulárnějšího DJe letošního roku se zúčastnilo celkem 1,3 milionu lidí – v porovnání s minulým ročníkem to bylo o celých 100 000 lidí víc. Anketa tedy jednoznačně nabývá na popularitě, což je pro fanoušky elektronické hudby jistě dobrá zpráva. Mrkněte na top desítku nejpopulárnějších DJů podle časopisu DJ Mag v galerii níže. Co si o celkovém pořadí myslíte?

Zdroj: DJ Mag Top 100, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat