Právě vysíláme

Žena odradila muže od sebevraždy. Začala mu citovat text písně od LINKIN PARK

7. srpna 2019 11:10
Žena odradila muže od sebevraždy. Začala mu citovat text písně od LINKIN PARK

Cristině Settannni ze Spojených států se podařilo něco úžasného. Žena zachránila život cizímu muži, který chtěl spáchat sebevraždu. Jak se jí podařilo neznámého skokana přesvědčit, aby neskočil z mostu?

Cristina řídila a během jízdy si všimla muže, který seděl na svodidle a chystal se spáchat sebevraždu. Opatrně k němu přistoupila a byla připravená si s ním promluvit. Jak totiž sama přiznává, i ona si v minulosti sáhla na dno a ví, co se člověku honí hlavou, když je připraven vzít si život.

„Vím, jaké je stát na svodidlech a myslet si, že je to jediná možnost, kterou máš,“ řekla žena pro deník Independent a přiznala, jak se jí podařilo muže přemluvit, aby neskočil dolů.

Cristina si k muži sedla a začala mu citovat píseň One More Light od skupiny Linkin Park. Ta obsahuje velmi dojemný text a je určena právě pro lidi, co už nevědí, jak dál, a myslí si, že nikomu na nich nezáleží. „Who cares if one more light goes out? Well I do,“ (v překladu: Komu záleží na tom, že další světlo uhasne? Mně ano“) řekla Christina muži a ten se prý rozplakal.

Cristina s mužem ještě krátce seděla a povídala si s ním. Pak přijela policie a muž ze svodidel slezl. Následně byl odvezen do centra duševního zdraví a Christina tak může být šťastná, že společně s písní od zesnulého Chestera Benningtona zachránila jeden lidský život. Smutnou ironií však zůstává, že právě samotný Chester spáchal sebevraždu oběšením.

 

 

Cristina Settannni

 

Zdroj: Independent

Články, které by tě mohly zajímat