Právě vysíláme

Žena zaplatila přes 300 tisíc za to, aby měla obličej jako panenka. Jenže pak chtěla svou „starou“ tvář zpět

10. prosince 2021 9:10
Žena zaplatila přes 300 tisíc za to, aby měla obličej jako panenka. Jenže pak chtěla svou „starou“ tvář zpět

Jednadvacetiletá Newyorčanka Candice Kloss si před dvěma lety nechala vyplnit své rty a tváře, aby vypadala jako panenka. Jenže před časem ji nový vzhled omrzel a rozhodla se, že chce zpět svůj starý „look“.

Chtěla vypadat jako panenka, a tak vložila všechny své úspory do umělých výplní. Jak ale zpětně hodnotí, vyhodila 300 tisíc „do luftu“. Napíchané tváře se rozhodla v létě vyměnit za svůj přirozený vzhled. Už ji nebavilo, že se musí dívat do zrcadla na „fake“.

„V září 2021 jsem si nechala výplně ze rtů a tváří odstranit. Uvědomila jsem si, že mě nedělají krásnější, naopak kvůli nim vypadám mnohem starší,“ uvedla dívka. „Spousta mladých žen si nechává dávat výplně, aby vypadaly mladší. Neuvědomujeme si ale, že stárnutí nezastavíme. Strávila jsem roky nad tím, že jsem vypadala jako fake. Teď chci být přirozeně krásná,“ dodala Candice, která má podle The New Yorker IQ 137 a je členkou Mensy.

Jak dále přiznala, když s výplněmi začala, její rodina byla šokována. „Vypadala jsem úplně jinak, ale podpořili mě. Přesto je moje máma šťastná, že se vracím k přírodní kráse, nemá ráda výplně. A můj táta není jiný.“

Ačkoliv už nemá dívka žádné výplně, stráví každý den 45 minut před zrcadlem tím, že si dělá make-up a vlasy. „Vždycky jsem se svým vzhledem experimentovala, v roce 2019 jsem si jela na stylu Barbie panenek. Každý měsíc jsem utratila kolem padesáti tisíc korun za barvení vlasů a výplně, u obojího jsem strávila kolem sedmi hodin času,“ zavzpomínala Candice, která je prý nyní šťastnější než kdy předtím.

Články, které by tě mohly zajímat