Právě vysíláme

Zmatený rapper Lil Uzi Vert: Podle rodného listu zjistil, že je o rok mladší, než si myslel

29. července 2021 14:03
Zmatený rapper Lil Uzi Vert: Podle rodného listu zjistil, že je o rok mladší, než si myslel

Rapper Lil Uzi Vert to má v životě hodně pomotané. Nejenže si nechal do čela aplikovat drahý diamant, který si pak posléze vyndal, protože mu šlo o zdraví, ale nyní i zjistil, že mu není tolik let, kolik si doposud myslel.

Lil Uzi spíše než svou hudbou budí pozornost bizarními nápady. Veřejně známý je díky diamantu okolo 20 milionů dolarů, který si nechal aplikovat na čelo, aby se prý už nikdy nemusel bát, že jej ztratí. Když ovšem posléze zjistil, že mu diamant vytváří záněty, nechal si ho vyndat. Rovněž přiznal, že diamant už po čtyři roky splácí, a ještě stále není v jeho plném vlastnictví.

 

Nyní rapper opět překvapil své fanoušky na Twitteru, když napsal, že je o rok mladší, než si původně myslel, a ačkoliv se chystal oslavit své 27. narozeniny, matka našla jeho rodný list, podle kterého mu bude teprve 26 let. „Cože bude mi teprve 26? Máma našla můj rodný list,“ napsal zmatený Lil Uzi a opět je tak veřejnosti spíš pro smích. A my jen čekáme, jakou další novinku o sobě rapper ještě zjistí 😉.

Články, které by tě mohly zajímat