Právě vysíláme

Známého rappera zbili, unesli a okradli v NEW YORKU! Je v pořádku?

24. července 2018 11:10
Známého rappera zbili, unesli a okradli v NEW YORKU! Je v pořádku?

Známého amerického rappera napadli a okradli dva neznámí pachatelé v New Yorku! Celý incident se odehrál krátce poté, co rapper představil singl s Nicki Minaj. Je v pořádku?

Dvaadvacetiletý americký rapper 6ix9ine se stal obětí brutálního útoku v newyorské čtvrti Brooklyn. Podle agentury AP se v ranních hodinách vracel domů z natáčení klipu, když ho dva neznámí pachatelé přepadli v autě a okradli o neurčité množství šperků. V aktuální reportáži není zmínka o tom, že by zpěvák byl v nemocnici. Zdá se, že jeho stav je dobrý, v rámci možností. Případ vyšetřuje policie. Rapper prý nebyl příliš ochotný poskytnout detaily přepadení při policejním výslechu.

ČTĚTE TAKÉ: Rappera G–EAZYHO nepustili do KANADY! Mohly za to drogy?

Celý incident se odehrál pár hodin poté, co rapper zveřejnil klip k singlu Fefe, ve kterém si zahrála i popová hvězda Nicki Minaj. Loni se 6ix9ine stal YouTubovou senzací, kdy si jeho první singl Gummo vyžádal za rok přes 80 milionů zhlédnutí na streamovacím serveru (klip má dnes zhruba 241 milionů zhlédnutí). Jenže kariéru mladého rappera doprovází skandály – před třemi lety byl obviněn za sexuální styk s nezletilou holkou a celkem třikrát ho policisté v rodném New Yorku zatkli kvůli třem různým trestním činům. Že by kontroverzního rappera zasáhly problémy z minulosti? Uvidíme, co policejní vyšetření odhalí.

Zdroj: Billboard, AP, TMZ

Lady Dee se pochlubila zadečkem

Články, které by tě mohly zajímat