Právě vysíláme

Známý režisér PETER JACKSON připravuje nový film o kapele THE BEATLES! Co od něj lze očekávat?

31. ledna 2019 11:10
Známý režisér PETER JACKSON připravuje nový film o kapele THE BEATLES! Co od něj lze očekávat?

Po úspěchu filmu Bohemian Rhapsody se na televizních obrazovkách představí další legendární britská kapela: The Beatles! Režisér Peter Jackson chystá film o poslední desce kapely nahrané v lednu roku 1969.

Jedinečný projekt

Peter Jackson, jenž nám v minulosti představil například trilogii Pán prstenů či filmový trhák King Kong, chce využít 50 hodin dosud nepublikovaného filmového materiálu přímo ze studia. Režisér po zhlédnutí materiálu uvedl, že se diváci budou cítit, jako kdyby se vrátili zpět v čase.

Nový projekt, který zatím nemá oficiální název ani datum premiéry, bude sledovat kapelu během nahrávání její historicky poslední desky, Let It Be. Jackson svěřil audio i vizuální materiál do rukou Clare a Jabez Olssen. Ti se slavným režisérem spolupracovali například na projektu They Shall Not Grow Old, který získal nominaci na cenu BAFTA v kategorii Dokumentární film.

Filmový režisér a producent Peter Jackson

 

Na novém projektu budou také spolupracovat Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono Lennon (vdova po Johnu Lennonovi) a Olivia Harrison (vdova po Georgi Harrisonovi). Plánovaný film tak nabídne dosud nejintimnější pohled do zákulisního života slavné kapely.

Vyjde Jacksonovi tento odvážný projekt? Zaboduje jeho snímek u fanoušků víc, než předchozí dokument o kapele s názvem The Beatles: Eight Days A Week? Napište nám vaše názory do komentářů!

Zdroj: NME, Instagram, bafta.org

Konečně máme fotky z natáčení nového trháku Quentina Tarantina

Články, které by tě mohly zajímat