Právě vysíláme

Zpěvačka DUFFY přiznala, proč zmizela z hudebního průmyslu. Byla unesena a znásilněna!

26. února 2020 11:10
Zpěvačka DUFFY přiznala, proč zmizela z hudebního průmyslu. Byla unesena a znásilněna!

Zpěvačka Duffy se proslavila svým velkým hitem Mercy z roku 2008. Po jejím úspěchu však na dlouhou dobu zmizela z hudebního průmyslu a nikdo nevěděl, z jakého důvodu. Nyní to sama zpěvačka odůvodnila na Instagramu a svěřila se s hrůzným zážitkem.

Pětatřicetiletá hvězda z Británie získala za singl Mercy Grammy a před deseti lety se o ní mluvilo jako o obrovské pěvecké naději. Po obrovském úspěchu se však Duffy přestala ukazovat na veřejnosti a nevydala žádný nový song. Po několika letech konečně řekla svým fanouškům důvod k tomuto rozhodnutí.

Duffy se na Instagramu svěřila s otřesným zážitkem, který bohužel musela prožít. Jak sama zpěvačka uvedla, byla unesena, zdrogována a znásilněna cizím mužem, který jí dokonce držel nějakou dobu v zajetí.

Mnozí z vás se diví, co se mi stalo, kam jsem zmizela a proč. Je tak skvělé, že konečně mohu promluvit. Pravda je, a prosím věřte mi, že jsem v pořádku a nyní jsem v bezpečí, ale byla jsem znásilněna, omámena a držena v zajetí po několik dní. Samozřejmě jsem přežila. Zotavení ale trvalo nějakou dobu. Neexistuje žádný lehký způsob, jak to vyjádřit,“ napsala zpěvačka a dodala, že o hrůzném zážitku dlouho nemluvila, protože nechtěla, aby svět viděl „její smutnou tvář“.

Nyní je Duffy připravena mluvit a oznámila, že podstoupí i velký rozhovor. Rovněž fanouškům řekla, že kdyby na ní měli nějaký dotaz, nemusí se bát jí přes sociální sítě oslovit.

 

Zdroj: Instagram, BBC

Články, které by tě mohly zajímat