Právě vysíláme

Zpěvačka Kateřina Marie Tichá představuje akustickou verzi písně Kolemjdoucí

24. listopadu 2020 8:10
Zpěvačka Kateřina Marie Tichá představuje akustickou verzi písně Kolemjdoucí

Je to už více než měsíc, kdy zpěvačka a autorka Kateřina Marie Tichá představila veřejnosti své debutové album Sami.

Ihned po vydání sklidilo nadšené ohlasy nejen u posluchačů, ale i odborné kritiky. Písně Sami a Zničená zem se staly úvodními singly a dostaly svoji filmovou podobu. Oba videoklipy se dočkaly zasloužené pozornosti nejen na sociálních sítích. Nyní zpěvačka představila akustickou verzi písně Kolemjdoucí a oznámila, že svoji desku Sami přehraje pro své posluchače v rámci živého streamovaného koncertu v neděli 13. prosince.

„Vždycky mě fascinovala ta chvíle, ve které se rozhoduje, jestli s někým napíšete společný příběh, nebo zůstanete pouhými kolemjdoucími. Může to být jeden pohled, jedna věta, jedno rozhodnutí zabočit do jiné ulice než obvykle… Kolemjdoucí je o dvou lidech, kteří se právě do tohohle okamžiku chtějí vrátit a změnit ho. Nepotkat se a zůstat jenom kolemjdoucím,” vysvětluje zpěvačka námět písně Kolemjdoucí.

V komorní prezentaci písně Kolemjdoucí Kateřinu Marii Tichou za klavírem doprovází producent jejího alba Ondřej ODD Turták. Díky této verzi ještě více vynikne naléhavost textů a interpretační síla zpěvačky. Za kameru se během natáčení postavil mladý režisér Jan Strach.

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat