Právě vysíláme

Zpěvačka LP randí s českou moderátorkou, do oka si padly v květnu

26. prosince 2023 13:08
Zpěvačka LP randí s českou moderátorkou, do oka si padly v květnu

Zpěvačka LP už od května randí s blonďatou moderátorkou Víkendové Snídaně Ivetou Maurerovou. Svůj vztah dvojice oznámila na sociálních sítích. Na zveřejněné fotografii je zachycena při polibku s londýnským Big Benem v pozadí.

Zpěvačka LP měla Českou republiku vždy ráda. Natočila v tuzemsku několik videoklipů, poslední k písni Dayglow, který patří vůbec k jejím nejbarevnějším. V srpnu se totiž v Praze během pobytu zpěvačky konal Prague Pride, a tak se chopila příležitosti, na akci zazpívala a záběry z toho použila právě ve svém videu.

Několik dní v Česku ale strávila už v květnu. Při té příležitosti navštívila studio Evropy 2, kde nám také vybrané písně naživo zazpívala, a rovněž byla hostem Víkendové Snídaně Televize Nova. V tu dobu tam Iveta Maurerová, vítězka Miss ČR v roce 2018, pracovala jako webařka a dělala fotky a videa pro sociální sítě. A zdá se, že právě tam mezi ženami přeskočila pověstná jiskra.

 

Jak totiž LP i Iveta oznámily na svých instagramech, tvoří pár. S fanoušky sdílely několik fotografií zachycených v Londýně, na nichž se s Big Benem na pozadí líbají. „Krásné Vánoce. A spoustu lásky,“ napsaly obě.

Podezření, že je mezi nimi více než čiré kamarádství, pojali fanoušci LP již dříve. Iveta totiž na svém instagramu sdílela fotografie z návštěvy Spojených států amerických v době, kdy se tam nacházela také zpěvačka, která už v pátek 1. března 2024 vystoupí v O₂ universu.

Články, které by tě mohly zajímat