Právě vysíláme

Zpěvačka P!nk si zlomila nohu. „Asi vlezu do syrového kuřete, třeba dostanu i salmonelu,“ vtipkovala

22. prosince 2020 11:10
Zpěvačka P!nk si zlomila nohu. „Asi vlezu do syrového kuřete, třeba dostanu i salmonelu,“ vtipkovala

P!nk neprožívá nejveselejší období. Po prodělání covidu, stafylokoka a zhojení zranění, které si způsobila utíráním sklenice na víno, musela opět zamířit do nemocnice. Tentokrát kvůli zlomenému kotníku.

Kotník si P!nk zlomila, když scházela ze schodů. „Běžela jsem se podívat na vánoční hvězdu. Ha! Ukázalo se, že není jednadvacátého. Všem přeju krásné svátky,“ napsala zpěvačka.

Situaci ale bere zpěvačka s humorem sobě vlastním. „Asi dnes vlezu do syrového kuřete, abych zjistila, třeba letos dostanu i salmonelu. Rok 2020 je opravdu štědrý,“ dodala P!nk s odkazem na své letošní předchozí zdravotní potíže.

Autorka hitu Just Give Me A Reason prodělala v prvních letošních měsících koronavirus. V karanténě tehdy zůstala spolu se svým synem Jamesonem, dcerou Willow a manželem Carey Hartem.Jameson byl opravdu, opravdu nemocný. I po třech měsících od pozitivního testu měl vysoké teploty. Byli jsme jako na horské dráze, přitom má dcera Willow s manželem byli naprosto v pořádku,“ uvedla tehdy zpěvačka a dodala: „Proplakala jsem tolik nocí, nikdy v životě jsem se tolik nemodlila.“

Zdroj: Instagram, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat