Právě vysíláme

Zpěvačka Sia se svěřila, proč adoptovala již dospělé syny: Jsem v sedmém nebi

14. října 2020 11:10
Zpěvačka Sia se svěřila, proč adoptovala již dospělé syny: Jsem v sedmém nebi

Je to jen pár měsíců, co Australská zpěvačka Sia odhalila, že si loni adoptovala dva syny. Teď se pro australskou verzi časopisu Vogue rozpovídala o tom, jak se to stalo a proč se rozhodla adoptovat své syny.

Sia odhalila, že jednoho ze svých synů poprvé viděla v dokumentu. „Jsem posedlá reality show a dokumenty. Sledovala jsem dokument a viděla svého syna. Říkala jsem si: ‚Co? Jakože nikoho nemá? Bože můj. Najdu ho a budu jeho máma.‘ A tak jsem to udělala,“ odtajnila zpěvačka, jak svého syna objevila. Vystopovala ho a adoptovala ho i s jeho přítelem.

 

„Myslím, že mě zachránili, takže jsem v nebi,“ svěřila se Sia, že mateřství je pro ni požehnáním.

Přiznala také, že s adopcí přišly i výzvy. „Oba hodně trpěli a já jsem jim mohla pomoci – mám zdroje, abych jim získala pomoc, kterou potřebovali pro jejich traumata. Trvalo to rok a měli jsme své vzestupy a pády, ale ve skutečnosti jsme nikdy nebyli na lepším místě než dnes,“ přiznala šťastná zpěvačka.

Sia během rozhovoru s Vogue Australia také odhalila, že uvažuje o dalším rozšíření své rodiny. „Mám zjevně takový přetok lásky, že jsem se rozhodla, že to udělám znovu, ale později,“ řekla velkorysá zpěvačka, která s adopcí rozhodně neskončila.

 

Australská popová hvězda prý uvažuje také o tom, že se stane pěstounem. „Další věc, kterou plánuji udělat, je podpora kojenců. Možná je jejich matka závislá na drogách, a pak bych jim mohla pomoci se o ně postarat, dokud se jejich matka nedostane nevzpamatuje nebo dokud pro ně nebude nalezen adoptivní domov. Pokud to dokážu, pak si myslím, že se budu cítit jako nadlidská bytost,“ uzavřela zpěvačka Sia.

Zdroj: Vogue

Články, které by tě mohly zajímat