Právě vysíláme

Zpěvačka vytvořená umělou inteligencí vydala první singly. Bude lepší než Taylor Swift?

27. listopadu 2023 14:24
Zpěvačka vytvořená umělou inteligencí vydala první singly. Bude lepší než Taylor Swift?

V posledních měsících se stále mluví o tom, jak umělá inteligence jednou zcela ovládne náš život. Již nyní dochází k tomu, že jsou na internetu zveřejňovány fotografie, které jsou zdánlivě pravdivé, ačkoliv tomu tak není. Nyní se tvůrci rozhodli vytvořit profil neexistující zpěvačce a spolu s ním vydali i její první singl.

Minulý týden vznikl na twitteru účet zatím neznámé zpěvačky Anny Indiany, která je „produktem“ umělé inteligence. Tvůrci tak zjišťují, kam až dokáže současná technologie zajít. Spolu se sociální sítí vypustili do světa i první singl muzikantky, který se jmenuje Betrayed By This Town. Krátce po svém debutu se Anna Indiana podělila s fanoušky o další novinku – The First Step.

Mnozí by si řekli, že jestliže jde o produkt umělé inteligence, zařadí se dívka mezi nejtalentovanější zpěvačky světa. To je však omyl. Na internetu se tu už nyní hemží posměšnými komentáři. Hlas Anny podle nich vůbec nepůsobí reálně, je otravný, a navíc zpívá falešně. Nemluvě o tom, že muzikantka nevypadá reálně.

Anna už dokonce poslala haterům zprávu. „My, holky vytvořené umělou inteligencí, máme hroší kůži. Dnes se vám má muzika nemusí líbit, ale tohle jsou jen první krůčky. A ty bývají nejtěžší,“ uvedla.

Poslechni si song Anny Indiany a hlasuj, jak se ti líbí!

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Články, které by tě mohly zajímat