Právě vysíláme

Zpěvačka žaluje Shiu LaBeoufa za sexuální napadení. S hercem má velmi špatnou zkušenost i Sia

17. prosince 2020 11:10
Zpěvačka žaluje Shiu LaBeoufa za sexuální napadení. S hercem má velmi špatnou zkušenost i Sia

Shia LaBeouf byl obviněn dvěma zpěvačkami z dost závažných činů. FKA Twigs nařkla herce ze sexuálního napadání, napadání a emocionálního nátlaku. Zpěvačky se pak zastala i kolegyně Sia, která má rovněž se Shiou dost špatnou zkušenost.

Zpěvačka FKA Twigs s hercem nějakou dobu chodila a podle ní to rozhodně nebyl zdravý vztah. Shia jí prý psychicky týral a sexuálně napadal. Když se to nyní rozhodla přiznat na sociálních sítích a na herce dokonce podala žalobu, veřejnou podporu jí vyjádřila i Sia, jenž má s hvězdou Transformers svou vlastní zkušenost. „I mě Shia emocionálně zranil. Je to patologický lhář – podvedl mě a nalákal do cizoložného vztahu tím, že tvrdil, že je nezadaný. Věřím tomu, že je hodně nemocný, a soucítím s ním a také s jeho oběťmi. Zkrátka – pokud se máte rádi, vyhýbejte se mu, zůstanete tak v bezpečí,“ napsala na Twitter a mnoho fanoušků tím šokovala.

Její kolegyně z Británie má ovšem radost, že v tom není sama. „Je mi to líto, Sio. Toto mě akorát utvrzuje v tom, proč bylo třeba, abych veřejně sdílela svou zkušenost. Musíme se navzájem podporovat. Mám tě moc ráda, Sio, jsi mojí inspirací. Děkuji všem za zprávy plné podpory a lásky,“ napsala FKA Twigs.

Ačkoliv LaBeouf slova zpěvaček přímo neokomentoval a tvrdí, že některé věci nejsou pravdivé, sám přiznává, že v minulosti se nechoval příliš dobře a ublížil několika lidem. Cítím se tím zahanben a všem, kterým jsem ublížil, se omlouvám. Nic dalšího k tomu ani říct nedokážu,“ napsal.

FKA Twigs

 

Zdroj: Twitter, The Sun

Články, které by tě mohly zajímat