Právě vysíláme

Zpěvák Niall Horan připravuje virtuální koncert na podporu svého produkčního týmu

14. října 2020 14:10
Zpěvák Niall Horan připravuje virtuální koncert na podporu svého produkčního týmu

Bývalý člen kapely One Direction Niall Horan chce finančně pomoct svým kolegům, které zastihla pandemie koronaviru. Sedmadvacetiletý zpěvák bude pořádat virtuální koncert a peníze za zakoupené lístky půjdou právě členům jeho produkčního týmu.

Velkorysý nápad

Autor hitu Black And White uznává, že koronavirová pandemie zasáhla zábavný průmysl silně. Niall Horan proto chce pomoct členům produkčního týmu finančně. Zpěvák připravuje virtuální koncert pro pořadatele koncertů a pro kolegy, kteří s ním cestují po celém světě a sestavují pódia.

„Jeden z manažerů aktuálně pracuje na staveništi,“ uvedl Horan v rozhovoru pro BBC„Pár kluků maká v supermarketech.“ Rodák z města Mullingar si myslí, že právě na tyto lidi se rychle zapomnělo. Proto vyzval Niall i svoje kolegy z hudební branže, aby ho v tomto kroku následovali.

Koncert se bude konat už 7. listopadu v ikonické londýnské koncertní síni Royal Albert Hall. Lístky si můžete zakoupit na webových stránkách www.niallhoran.com. Prodej lístků se zahajuje už v pátek.

Těšíme se na to!

Zdroj: BBC, Instagram, Niallhoran.com

Články, které by tě mohly zajímat