Právě vysíláme

Zpěvák X Factoru přišel o snoubenku. Zemřela v den jejich svatby

21. června 2022 11:10
Zpěvák X Factoru přišel o snoubenku. Zemřela v den jejich svatby

Zpěvák Tom Mann známý z britského X Factoru prožívá nejtěžší chvíle svého života. V den své svatby přišel o snoubenku Dani Hampson. Zůstal mu po ní osmiměsíční syn Bowie.

Osud si nepěkně zahrál s rodinou Toma Manna, zpěváka známého z britské pěvecké show X Factor. Sobota měla být nejhezčím dnem v jeho životě. S partnerkou Dani Hampson si po sedmi letech vztahu měli říct své „ano“, místo toho však prožíval ty nejhorší chvíle. Jeho snoubenka totiž právě 18. června, kdy se měla veselka konat, přišla o život.

„Nemůžu uvěřit, že píšu tahle slova, ale moje drahá Dani – moje nejlepší kamarádka, moje všechno a mnohem více, láska mého života, v sobotu v brzkých ranních hodinách zemřela. Měl to být nejkrásnější den našich životů, který skončil obrovským žalem. Přijde mi, že jsem vyplakal oceán. Už nikdy se nesetkáme u oltáře, neřekneme si naše sliby, nezatančíme si první manželský tanec. Vím, že víš, že jsi byla můj celý svět a nejlepší věc, která se mi kdy stala, Danielle,“ vyjádřil svou lásku k zesnulé přítelkyni zpěvák.

Dodal zároveň, že už navždy bude nosit svůj snubní prsten. „Na znak mé nekonečné lásky k tobě,“ vysvětlil. „Jsem naprosto zlomený, musím si to teď všechno nějak srovnat. Upřímně ale nevím, co teď budu dělat. Vím ale, že kvůli našemu malému chlapečkovi musím být silný. Nikdy nebudu takovým rodičem, jakým ty jsi byla, ale slibuju, že udělám všechno proto, abych Bowieho vychoval tak, jak by sis přála. A slibuju ti, že mu budu neustále opakovat, jak úžasná jeho máma byla. Slibuju, že tě udělám pyšnou!“

V upřímném dopise své snoubence se dále Mann vyznal ze svých citů. Uvedl zároveň, že bude dlouho trvat, než se z toho všeho dostane. „Má drahá Dani, světlo mého života, bez tebe nevidím nic než tmu. Vždycky mi budeš chybět,“ zakončil srdcervoucí zprávu.

Mann se proslavil svým působením v X Factoru. Nejdříve vystupoval jako sólový umělec, poté hrál ve skupině Stereo Kicks, která však neměla dlouhého trvání. Soustrast mu vyjádřilo hned několik zpěváků. „Nedokážu na tebe přestat myslet. Jsi silný muž. Vždycky tady pro tebe budu,“ uvedla Ellie Goulding. „Je mi to tak líto Tome, máme tě rádi. Myslím na tebe, chlape,“ napsal zase JC Stewart. „Miluju tě, brácho,“ stojí za Mannem i Lewis Capaldi.

Články, které by tě mohly zajímat