Právě vysíláme

Zpěvákovi z The Wanted, který trpí nevyléčitelnou rakovinou, se narodilo druhé dítě

28. října 2020 11:10
Zpěvákovi z The Wanted, který trpí nevyléčitelnou rakovinou, se narodilo druhé dítě

Bývalý člen dnes již neexistující kapely The Wanted Tom Parker před pár týdny oznámil šokující zprávu o tom, že trpí velmi závažnou rakovinou mozku, která je navíc neoperovatelná. I přes krutou diagnózu se však zpěvák může v těchto dnech radovat. Jeho žena totiž přivedla na svět druhé dítě.

Tom a jeho žena Kelsey spolu mají patnáctiměsíční dcerku, které nyní přibyl sourozenec. Zprávu o narození chlapečka na veřejnosti provalil Tomův kamarád a další člen The Wanted Max George, který řekl, že Tomovi se nyní daří dobře a raduje se z miminka. „Je to velký bojovník. Bude v pořádku,“ řekl Max.

Třiatřicetiletý Parker přitom před časem na sociálních sítích přiznal velmi smutnou zprávu. Lékaři mu totiž diagnostikovali velmi těžký nádor na mozku ve velmi pokročilém stádiu, který je navíc již neoperovatelný. „Podstupuji léčbu. Jsme zdrceni, ale nevzdáme se,“ řekl pak samotný zpěvák s tím, že od fanoušků rozhodně nechce vidět žádné projevy lítosti. On i jeho žena totiž věří, že nemoc stále ještě může překonat. „Potkali jsme se s lidmi, kterým doktor řekl, že mají před sebou tři měsíce života a nyní jsou mezi námi už i pět let,“ uvedl pár pro magazín OK!

Chlapecká skupina The Wanted vznikla v roce 2009. Kromě Parkera v ní působil Nathan Sykes, Max George, Siva Kaneswaran a Jay McGuiness. Do rozpadu o pět let později vydal boy band dvě úspěšná alba, z nichž vzešlo mnoho známých hitů.

Zdroj: Metro.uk, Instgram

Články, které by tě mohly zajímat