Právě vysíláme

Shopaholic Nicol odtajnila pohlaví očekávaného miminka

30. října 2023 13:34
Shopaholic Nicol odtajnila pohlaví očekávaného miminka

Influencerka Shopaholic Nicol, kterou mohou televizní diváci znát z pořadu Survivor, odtajnila pohlaví svého prvního miminka. Prozradila, že s partnerem Adamem očekávají chlapečka. „Snad nás v porodnici nepřekvapí,“ směje se.

Influencerka a moderátorka Shopaholic Nicol se v srpnu svěřila svým fanouškům s radostnou zprávou. Je těhotná! Do jiného stavu ji přivedl přítel Adam, se kterým randí teprve několik měsíců.  „Na světě bude o jedno blonďatý stvoření víc,“  oznámila účastnice Survivoru na instagramu.

Ačkoliv dlouho tvrdila, že si pohlaví miminka nechá pro sebe, nakonec se jej přeci jen rozhodla odtajnit. Nicol se stane maminkou chlapečka. Jak uvedla, dlouho tušila, že se jí narodí právě kluk. Se svými příznivci, kterých má na instagramu přes sedm set tisíc, se podělila o to, jak se o pohlaví dítěte dozvěděla.

„Paní doktorka: Máte tušení jestli čekáte chlapečka nebo holčičku?
Já: No, já upřímně od začátku cítím, že to bude kluk.
Paní doktorka: No máte pravdu, je to kluk jako buk!“

V závěru Nikola Čechová, jak zní její občanské jméno, dodala: „Tak snad nás všechny pak na porodním sále nepřekvapí porodní asistentka s větou, tak tu máme holčičku“

Minulý rok v září Shopaholic Nicol oznámila, že se podruhé rozešla s partnerem Jakubem Mahdalem. K prvnímu rozchodu došlo o rok dříve, a to po čtyřletém vztahu.

Články, které by tě mohly zajímat