Právě vysíláme

David Pastrňák si roli tatínka užívá. Sdílel sérii roztomilých fotek s dcerou

24. července 2023 15:36
David Pastrňák si roli tatínka užívá. Sdílel sérii roztomilých fotek s dcerou

David Pastrňák si už několik týdnů užívá roli tatínka malé Freyi Ivy. Oznámení o jejím narození přišlo na začátku června, jen několik dnů po ukončení mistrovství světa, kterého se hokejista kvůli zřejmým důvodům letos odmítl zúčastnit. Ve stories na svém instagramu nyní hráč Boston Bruis sdílel sérii roztomilých fotek se svou partnerkou i malou dcerkou. Mrkni, jak to rodince sluší!

„O tomto momentu jsme snili už dlouho a na své nádherné holky nemůžu být pyšnější,“ oznamoval David Pastrňák 9. června na sociálních sítích, že se stal tatínkem malé Freyi. V tu chvíli všichni pochopili, proč se nezúčastnil letošního mistrovství světa v hokeji. Očekával rodinu. A roli otce si hokejista evidentně užívá. Na sociálních sítích není příliš aktivní, pokud však něco sdílí, pak jde v posledních týdnech o fotografie právě s dcerou.

O další se s fanoušky podělil ve svých stories na instagramu v neděli, když přesdílel příspěvek partnerky Rebeccy Rohlsson. Následně snímky na sociálních sítích zveřejnila i jejich autorka Catie McDade.

„Vděčnost. To je slovo, které mě napadá v souvislosti s těmito fotkami. Všechno bylo perfektní. Miluji každou jejich fotku. S mámou a tátou jsme diskutovali hodně o tom, které fotky s vámi budu sdílet. A tady je malá ukázka z jejich nádherného malého světa s malou Freyou Ivy,“ připsala fotografka ke snímkům.

Z fotek sálá z Pastrňáka a Rebeccy Rohlsson, s níž se letos v březnu zasnoubil, štěstí, které si po smrti syna Vigga, jenž zemřel pouhých šest dní po narození, skutečně zaslouží. Mrkněte se do galerie!

Články, které by tě mohly zajímat