Právě vysíláme

Fotbalista Neymar v obavách, chtěli unést jeho přítelkyni s novorozenou dcerou

14. listopadu 2023 17:04
Fotbalista Neymar v obavách, chtěli unést jeho přítelkyni s novorozenou dcerou

Rodina fotbalisty Neymara se ocitla v nebezpečí. Dva muži se měli vloupat do domu jeho přítelkyně Bruny Biancardi, který měli naprosto vybílit. Jak policie následně zjistila, původně plánovali Neymarovu rodinu unést.

Jak uvádí deník R7, v době, kdy se do domu Bruny Biancardi vloupali zloději, se v něm měli nacházet její rodiče. Zločinci je svázali, avšak nezranili. S sebou si odnesli spoustu cenností, jako jsou drahé šperky a hodinky, daleko se ale nedostali. Policie oba ozbrojené muže dopadla a zatkla.

Z jejich výpovědí podle policie vyplývá, že jejich původním plánem bylo unést Neymarovu přítelkyni Brunu spolu s dcerou Mavie, která se narodila před pouhým měsícem.

Neymar ani jeho přítelkyně se zatím k incidentu nevyjádřili. Biancardi pouze krátce před vpádem lupičů do bytu sdílela příspěvek, ve kterém vyjádřila svou lásku k dceři, která přišla na svět letos v říjnu.

„Je to už třicet dní, co se můj život změnil k lepšímu. Jsem unavená, ale zároveň šťastná… Zpočátku jsme měli problémy s kojením, které už ale odezněli. Společně se poznáváme… Mohla bych tě sledovat hodiny. A tohle je jen začátek našeho společného dobrodružství. Miluji tě, dcerko. Udělala bych pro tebe všechno. Jsi můj život,“ vzkázala přítelkyně Neymara Mavie.

Články, které by tě mohly zajímat