Právě vysíláme

Hvězda NHL se vyrovnává se ztrátou syna, miminko se narodilo mrtvé

5. dubna 2024 8:10
Hvězda NHL se vyrovnává se ztrátou syna, miminko se narodilo mrtvé

Hokejový kapitán Columbusu Boone Jenner prožívá nejtěžší chvíle svého života. S manželkou Maggie přišli o miminko. Jak oznámili na sociálních sítích, chlapeček zemřel při předčasném porodu. „Bolest, které se nic nevyrovná,“ uvedla dvojice.

V květnu se měli stát rodiči Dawsona. Život tomu však chtěl jinak. Boone Jenner s manželkou Maggie na sociálních sítích oznámili, že se vyrovnávají se ztrátou svého prvorozeného syna. Zemřel 31. března. „Bolest, které se nic nevyrovná,“ sdíleli se sledujícími na instagramu.

„I když se tato bolest nepodobá ničemu, co jsme předtím zažili, také nám ukazuje lásku, kterou chceme rozdávat. Máme zlomená srdce, i přesto jsme ale vděční za to, že jsme mohli být jeho rodiči a těšíme se, až si ho jednoho dne pochováme v nebi,“ napsala dvojice a poděkovala za veškerou podporu, které se jí dostává od blízkých.

Svou soustrast kapitánovi Blue Jackets a jeho manželce vyjádřil například spoluhráč Adam Boqvist nebo týmy z Buffala a Pittsburghu.

Ve stejné situaci jako Jenner se před třemi lety ocitl také český reprezentant David Pastrňák. Jeho syn Viggo zemřel jen šest dní po narození. Nyní už se český útočník raduje z téměř roční dcery Freyi Ivy, kterou mu partnerka Rebecca Rohlsson porodila loni v květnu.

Články, které by tě mohly zajímat