Právě vysíláme

Mike Tyson se po čtyřech letech postaví do ringu. Bojovat bude proti Jakeu Paulovi

9. března 2024 9:10
Mike Tyson se po čtyřech letech postaví do ringu. Bojovat bude proti Jakeu Paulovi

Zápas proti Mikeu Tysonovi si Jake Paul doslova vysnil. Proti bývalému mistru světa v těžké váze se o polovinu mladší youtuber postaví 20. července. Utkání se bude konat v texaském Arlingtonu, který pojme až 80 tisíc diváků.

Bývalý mistr světa v těžké váze Mike Tyson se v 58 letech znovu postaví do ringu. Jeden z nejlepších boxerů všech dob se utká 20. července v exhibici s youtuberem Jakem Paulem, který začal boxovat před několika lety a má za sebou deset zápasů. Utkání se bude konat v texaském Arlingtonu na stadionu AT&T, který je domovem týmu amerického fotbalu Dallas Cowboys a pojme 80 tisíc diváků. O zápase informovali promotéři.

Sedmadvacetiletý Paul, mezi jehož soupeři v ringu od roku 2020 byli i další youtuber, bývalý basketbalista či bojovníci MMA, má bilanci devět vítězství a jedna porážka.

„Za ty roky jako boxer výrazně vyrostl, takže bude zábavné sledovat, co dokáže ‚klukovská‘ vůle a ambice proti zkušenostem a schopnostem toho nejlepšího v historii,“ uvedl Tyson v prohlášení. Zápas bude k vidění také na Netflixu.

Tyson má na kontě 50 vítězství a šest porážek. Naposledy boxoval v roce 2020 s dalším veteránem Royem Jonesem v exhibici, která skončila remízou.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat