Právě vysíláme

Musk a Zuckerberg se utkají v kleci. Zápas bude živě přenášen na X, uvedl Musk

6. srpna 2023 15:11
Musk a Zuckerberg se utkají v kleci. Zápas bude živě přenášen na X, uvedl Musk

Zápas dvou z nejvýznamnějších technologických miliardářů světa, šéfa X Elona Muska a ředitele společnosti Meta, která vlastní mimo jiné síť Facebook, Marka Zuckerberga, bude živě přenášen na sociální sítí X, dříve známé jako Twitter. Uvedl to ve svém příspěvku na sociální síti Elon Musk.

Oba magnáti se v červnu přes internet domluvili na zápase v kleci. Místem má být oktagon v Las Vegas, kde se konají mistrovské zápasy ve smíšených bojových uměních (MMA).

„Zápas Zuck vs. Musk bude živě přenášen na X. Veškerý výnos půjde na charitu pro veterány,“ uvedl Musk ve svém příspěvku. Další podrobnosti však nezveřejnil.

Společnost Meta na žádost o komentář k Muskovu příspěvku nereagovala, uvedla agentura Reuters.

Devětatřicetiletý Zuckerberg se dlouhodobě věnuje tréninku smíšeného bojového umění MMA a vyhrává amatérské turnaje v brazilském bojovém sportu jiu-jitsu.

Třiapadesátiletý Musk již dříve prohlásil, že téměř nikdy necvičí kromě toho, že zvedá a háže do vzduchu své děti. Dnes na X uvedl, že celý den posiluje s činkami a připravuje se na zápas a dodal, že nemá čas cvičit, a tak si nosí činky do práce. Na dotaz jednoho uživatelů X na smysl boje Musk odpověděl: „Je to civilizovaná forma války. Muži milují válku.“

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat