Právě vysíláme

Tentokrát nebyl za hvězdu David Pastrňák. Veškerou pozornost na sebe strhla jeho dcera

3. února 2024 8:10
Tentokrát nebyl za hvězdu David Pastrňák. Veškerou pozornost na sebe strhla jeho dcera

Hvězdou NHL All-Star Game nebyl tentokrát David Pastrňák, nýbrž jeho dcera Freya, kterou s sebou hokejista vzal na tiskovou konferenci. Osmiměsíční holčička na sebe strhla veškerou pozornost. Ji samotnou zaujal spíše mikrofon jednoho z přítomných novinářů.

David Pastrňák je již několik měsíců tatínkem malé Freyi. Ta s maminkou pravidelně navštěvuje hokejistovy zápasy, a tak nechybí ani na NHL All-Star Game, která se o víkendu bude konat v Torontu. Vedle útočníka Bostonu se jí z Čechů účastní ještě Tomáš Hertl, který si stejně jako jeho kamarád zahraje v týmu Connora McDavida.

Po rozdělení hráčů do jednotlivých týmů se konala tisková konference, které se zúčastnil také právě Pastrňák. Ten jako vždy hýřil humorem. Přiznal, že už stihl zhlédnout snímek Barbie a na dálku si rýpl do Jaromíra Jágra, když komentoval vyřazení čísla 68 v Pittsburghu. „Myslím, že chtěli počkat, až skončí. Jenže to on ještě neudělal, a tak se jim to už nechtělo protahovat,“ rozesmál přítomné.

Více než on však tentokrát zaujala hokejistova dcera, kterou má se Švédkou Rebeccou, s níž se před rokem zasnoubil. Na tiskovce ji více než dotazy novinářů na tatínka zajímaly mikrofony a další nahrávací zařízení, po kterých se neustále natahovala. A tak bylo hned o zábavu postaráno! Smál se i Pastrňák, který ji po pár minutách předal do rukou maminky, aby se mohl plně věnovat své práci.

Narození Freyi Ivy oznámil Pastrňák minulý rok v červnu. I ona byla jedním z důvodů, proč se hokejista nezúčastnil loňského mistrovství světa v hokeji. Těhotenství partnerky tajil do poslední možné chvíle. Zřejmě tomu tak bylo také z toho důvodu, že v červnu roku 2021 přišla dvojice o syna Vigga, který zemřel jen šest dnů po narození.

Články, které by tě mohly zajímat