Právě vysíláme

Tomáš Hertl se raduje, stal se dvojnásobným tatínkem

22. února 2023 13:08
Tomáš Hertl se raduje, stal se dvojnásobným tatínkem

Hokejista Tomáš Hertl přivítal na světě druhého potomka. Tříletému Tobiasovi porodila manželka českého útočníka bratříčka Thea. Šťastným rodičům pogratuloval například tým San Jose Sharks nebo Vladimír Sobotka.

Když Tomáš Hertl nenastoupil do posledního zápasu San Jose Sharks, ptali se fanoušci, co se s českým útočníkem děje. Ve hře bylo možné zranění, nakonec se však všechny obavy ukázaly jako mylné. Z utkání se hokejista omluvil proto, že s manželkou Anetou zrovna vítali na světě svého druhého potomka, chlapečka Thea.

Jeho narozením se Aneta pochlubila na svém instagramu, kam napsala: „Ahoj! Moje jméno je Theo Hertl!“ a rovnou poslala svým sledujícím fotografii novorozeného syna. Nezapomněla poděkovat lékařce Sheile, která porod vedla. „Jsi úžasná a silná máma! A ty, Tomáši, skvělý táta a muž, o kterého se žena může opřít. Je mi ctí starat se o vás a nového člena vaší rodiny,“ napsala gynekoložka.

Krátce po oznámení ji přátelé i fanoušci zasypali gratulacemi. „Vítáme nejnovějšího člena Sharks!“ napsal tým ze San Jose, kde Hertl hraje. „Gratulace,“ vzkázal Hertlovi i jeho kolega z reprezentace Vladimír Sobotka. Čerstvým dvojnásobným rodičům poblahopřála i Sylvie Řepíková, manželka hokejisty Michala Řepíka.

Články, které by tě mohly zajímat