Právě vysíláme

Vstupenky na květnové hokejové hry v Brně jsou v prodeji, turnaj má titulárního partnera

5. dubna 2024 10:00
Vstupenky na květnové hokejové hry v Brně jsou v prodeji, turnaj má titulárního partnera

Betano se stává novým titulárním partnerem domácího turnaje v rámci tradičního seriálu Euro Hockey Tour. Poslední turnajová prověrka elitních evropských týmů před květnovým mistrovstvím světa ponese název Betano Hockey Games a uskuteční se v Brně od 2. do 5. května 2024. Vstupenky jsou v prodeji od čtvrtka 4. dubna v síti Enigoo.

Český hokej tímto krokem posiluje spolupráci se společností Kaizen Gaming, která patří celosvětově mezi přední sázkové kanceláře a jejíž značka Betano působí od roku 2022 na českém trhu. „Turnaj v České republice patří mezi nejprestižnější v rámci EHT, protože na něm jako jediném startují hráči z NHL, přesto turnaj neměl od roku 2020 svého titulárního partnera. I proto jsme moc rádi, že naming rights turnaje má nově silný partner, kterým je právě společnost Betano. Vytvořili jsme mimo jiné zcela novou vizuální identitu turnaje, jíž je také Betano součástí,“ říká marketingový a obchodní ředitel Ondřej Šnaidauf.

Betano se zaměřuje na online sázky a vypisuje mnoho kurzů na široké spektrum sportovních událostí. „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s národním týmem na nadcházejícím turnaji Euro Hockey Tour, který má v ČR bohatou tradici a je ostře sledovanou prověrkou před nadcházejícím šampionátem. Tato spolupráce je důkazem naší vášně pro hokej a společného závazku přinést fanouškům dokonalý zážitek při sledování zápasu,“ říká Roman Maco, country manager Betana pro ČR.

V Brně se na Betano Hockey Games představí elitní hráči z Česka, Švédska, Finska a Švýcarska. Sestavy, se kterými se týmy v Brně představí, už budou téměř finální pro mistrovství světa, které 10. května odstartuje v Praze a Ostravě. Na jihu Moravy tak fanoušci zcela jistě budou moct sledovat i hráče z NHL. Český tým zahájí turnaj ve čtvrtek zápasem od 18:00 proti Finsku, v sobotu vyzvou svěřenci trenéra Radima Rulíka od 16:00 Švédsko a v neděli shodně od 16:00 Švýcarsko.

Vstupenky na Betano Hockey Games jsou v prodeji

Pokud fanoušci chtějí vidět hráče NHL ze čtyř elitních evropských týmů na vlastní oči, mohou už teď zakoupit vstupenky v síti Enigoo. V prodeji jsou vstupenky na samostatný čtvrteční zápas Česko vs Finsko a denní balíčky na sobotní a nedělní dvojzápas.

Ceny vstupenek na čtvrteční zápas CZE – FIN
1. kategorie: 690 Kč
2. kategorie:
590 Kč
3. kategorie: 450 Kč (stání)
Vozíčkář: 450 Kč + doprovod zdarma

Ceny denních balíčků na sobotu (SUI – FIN + CZE – SWE) a neděli (SWE – FIN + CZE – SUI)
1. kategorie: 1150 Kč
2. kategorie: 950 Kč
3. kategorie:
650 Kč (stání)
Vozíčkář: 650 Kč + doprovod zdarma

Články, které by tě mohly zajímat