Právě vysíláme

5 účesů, se kterými oslníš na každé party

11. listopadu 2015 9:30
5 účesů, se kterými oslníš na každé party

Holky se rády zkrášlují, kluci je pak rádi obdivují. Ideální kombinace na to, abychom se podívali, jak se učesat na party.

Muži milují blondýnky, ale žení se s brunetkami. Který chlap neměl zrzku, ten neví, o čem je láska. Jak je podle lidových hlášek jasné, tak se holky nebojte, s každou barvou vlasů můžete na nějaké party zabodovat. Tady je pár tipů:

Vlasy krátké a mírně rozcuchané

Kulmou nebo velkými natáčkami si vlasy jen lehce protoč a zvlň. Výsledný efekt je v tom, že vlasy vypadají jakoby rozcuchané. Prostě řízená a kontrolovaná nedbalá elegance. 

Jemný boční cop

Na jedné straně začni od středu hlavy v horizontálním směru plést francouzský cop. Krásně se ti tak odkryje obličej a vyjde na odiv tvoje líčení, zejména oči s kouřovým nádechem.

Ležérní culík

V jednoduchosti je krása. Pakliže máš bohaté dlouhé vlasy, tak je můžeš spojit do culíku, ale přesto jim nechat prostor na vyniknutí po celé tvé šíji. Lak na vlasy jim určitě dodá potřebný lesk. 

Přidaná čelenka

Stačí dvě čelenky a jeden z nejjednodušších home made účesů je na světě. Přitom jde o účes, který na paty vydrží i divočejší taneční kreace. 

Elegantní drdol

Drdol není pro starý! Důkazem jeho modernosti je tahle varianta, kdy si ho důmyslně vytvoříš níž u krku. 

Foto: msn.com

Články, které by tě mohly zajímat