Právě vysíláme

Adam si nechal potetovat celé tělo i obličej. Jeho vzhled okolí děsí!

25. března 2018 13:10
Adam si nechal potetovat celé tělo i obličej. Jeho vzhled okolí děsí!

Říká se, že jakmile se nechá člověk jednou tetovat, s kérkami pak už nepřestane. 32letý Polák Adam je toho ostatně jasným důkazem. Tetování totiž zdobí celkem 90 % celého jeho těla.

Adam začal s kérkami ve dvaceti letech. Byl to jen krátký text „Já jsem.“ Nyní má ale celý obličej pokrytý šedou a na jeho těle je už tolik kérek, že snad nenajdeme místo, které by jimi neměl pokryté.

Jak sám říká, tetování výrazně pomohlo s jeho zdravotním stavem. V mládí mu totiž byla diagnostikována rakovina tlustého střeva a kvůli depresím se několikrát i pokusil o sebevraždu. Po první kérce však byly všechny psychické problémy pryč a Adam začal znovu opět naplno žít. „Tetování mi umožnilo objevit znovu sebe samotného. Stal jsem se pro sebe krásným,“ říká a zároveň přiznává, že okolí se občas jeho vzhled příliš nezamlouvá. Lidé po něm dokonce několikrát i házeli kameny nebo láhve a předpokládali, že někdo, kdo má potetovaný celý obličej, není normální a určitě musí být šílený.

Z takzvaných „haterů“ si však Adam už nic nedělá. Všechny narážky na svou image háže za hlavu a snaží si každý den užít naplno. A tak to má být!

 

Zdroj: Thetattooideas.us

Galerie: Tetování s tak hlubokým příběhem, že vás doženou k pláči!

Články, které by tě mohly zajímat