Právě vysíláme

APPLE představil levný, ale špičkový iPad! Za jeho cenu ho bude chtít každý

29. března 2018 12:10
APPLE představil levný, ale špičkový iPad! Za jeho cenu ho bude chtít každý

Společnost Apple představila skvělou novinku, z které jistě budou nadšeni nejen „jablíčkáři“. Nový iPad se bude prodávat za velmi výhodnou cenu, přestože nabídne funkce pro dražší přístroje.

Nejnovější iPad byl představen na tiskové konferenci v Chicagu. Podle Grega Joswiaka, marketingového specialisty, se jedná o výrobek, který se se svou kvalitou vyrovná i normálním notebookům.

Přístroj nabízí displej s LED podsvícením a technologií IPS. Rozlišení je 2 048 x 1 536 při 264 pixelech na palec. Dotyková plocha je rovněž opatřena speciální oleofobní vrstvou, která je odolná proti šmouhám. K dispozici jsou i dva fotoaparáty a podpora dotykového pera Apple Pencil.

ČTĚTE TAKÉ: Chcete se zbavit závislosti na telefonu? Pořiďte si miniaturní smartphone, který nabízí jen dvě základní funkce!

Nový iPad bude k dostání s wi-fi a LTE připojením, a to v kapacitách 32 a 128 GB. V USA se bude prodávat od 299 dolarů (6 200 Kč). Mělo by tak jít o vůbec nejlevnější tablet v nabídce Applu. Tuzemská cena zatím není známa.

 

Zdroj: Macrumors.com

 

Apple představil novinku HomePod, internetu je pro legraci

Články, které by tě mohly zajímat