Právě vysíláme

Apple představil novinky: Nové iPhony jsou ale zatím odloženy

16. září 2020 14:10
Apple představil novinky: Nové iPhony jsou ale zatím odloženy

Společnost Apple předvedla nové verze svých chytrých hodinek Apple Watch a tabletů iPad. Společnost ve spolupráci s experty vymýšlí způsob, jak pomocí nových funkcí zjistit nákazu koronavirem. Nové chytré telefony iPhone zatím neukázala.

iWatch jako osobní lékař na zápěstí

Apple odhalil novou generaci hodinek iWatch Series 6, které budou umožňovat měření hladiny kyslíku v krvi. Nová funkce pomáhá nejenom k přesnějšímu měření zdravotního stavu, ale společnost Apple slibuje, že hledá způsob, jak pomocí senzorů zjistit, zda je uživatel nakažen koronavirem. Další novou a užitečnou funkcí v době celosvětové pandemie je možnost sledování správného mytí rukou. Společnost poprvé představila i levnější variantu hodinek Apple Watch SE.

Nové iPady

Společnost představila hned dva nové iPady. Levnější variantu a nadupaný iPad Air, který je vyráběn v pěti barvách, má vyšší výkon oproti předchozím verzím, vylepšený fotoaparát a stereofonní reproduktory.

 

Nové iPhony v nedohlednu

Je již tradicí, že Apple každé září představuje také nové telefony iPhone. Společnost již dříve uvedla, že letos se nové iPhony začnou prodávat později než v uplynulých letech. Spekuluje se, že Apple nové telefony předvede příští měsíc. Kdy se jich dočkáme? To se zatím neví. Jisté ovšem je, že probíhající celosvětová pandemie má na nové produkty společnosti vliv, což dokládá i fakt, že Apple nově vydal levnější varianty svých produktů.

Zdroj: CTK, Apple

Články, které by tě mohly zajímat