Právě vysíláme

Autista dokáže po jednom letu vrtulníkem překreslit vše, co viděl. Sleduj jeho dokonalá díla!

24. listopadu 2017 16:10
Autista dokáže po jednom letu vrtulníkem překreslit vše, co viděl. Sleduj jeho dokonalá díla!

Stephen Wiltshire z Londýna se narodil jako němý a nedokázal komunikovat s jinými lidmi. Když měl 3 roky, byl mu diagnostikován autismus, a tak se jeho okolí smířilo s tím, že si mladík bude žít úplně ve svém vlastním světě. Po pár letech ale rodina zjistila ještě jedno překvapivé zjištění. Stephen má neskutečný talent na kreslení!

Teprve v 7 letech namaloval obrázek, který by strčil do kapsy nejednoho uznávaného umělce a tím odstartoval svou životní kariéru, jež mu přinesla slávu po celém světě. Včetně malířského nadání má totiž Stephen dokonalou paměť.

Mladík dokáže už po jednom krátkém letu vrtulníkem, překreslit celou scénerii města přesně tak, jak ji viděl z výšin. A to přesně do detailů! Jeho geniální díla mu přinesla obrovské uznání. Do jeho sbírky patří už města jako Tokio, Řím, Londýn, Jeruzalém aj. Třeba se jednou proletí i nad Prahou. Kdo ví.

Man with autism draws incredible cityscapes

Stephen Wiltshire has autism and draws breathtakingly intricate cityscapes from memory.Comment #YES and share if you agree we should celebrate "Differently Abled" people

Zveřejnil(a) BrightVibes dne Úterý 17. říjen 2017

Různé typy alkoholu podle vědců vzbuzují odlišné emoce

Články, které by tě mohly zajímat