Právě vysíláme

Beckhamovi připravují svatbu roku: Vila za 2 miliardy a podepsaná předmanželská smlouva

5. dubna 2022 11:04
Beckhamovi připravují svatbu roku: Vila za 2 miliardy a podepsaná předmanželská smlouva

Brooklyn Beckham, nejstarší syn Davida a Victorie Beckhamových, se už nemůže dočkat svatby. Brát si bude krásnou herečku Nicolu Peltz. Svatba se bude konat v luxusní rodinné vile Peltzových, jejíž hodnota je přes 2 miliardy korun. Před hvězdnou svatbou roku už snoubenci podepsali předmanželskou smlouvu.

Bude to veselka, jakou dlouho nikdo neviděl. Svatba roku vyjde na 3 miliardy liber cca 87 milionů korun.

Beckhamovi jsou vždy středem pozornosti, jejich majetek je odhadován na 11 miliard korun. The Mail Online uvedl, že předmanželská smlouva byla údajně vypracována na ochranu jmění Beckhamových. Milovníci luxusního životního stylu, bývalý fotbalista David a bývalá členka ženské kapely Spice Girls Victoria. Laik by řekl, že tomuto uznávanému páru se rodina nevěsty těžko vyrovná. Opak je pravdou. Majetek otce nevěsty, Nelsona Peltze se odhaduje na 1,2 miliardy liber zhruba 38 miliard korun, Beckhamovi proti úspěšnému finančníkovi vypadají jako chudší příbuzní.

 

Nevěsta, která si najala americkou stylistku celebrit Leslie Fremar, bude mít šaty značky Valentino„V Římě jsme byli dvakrát. Tvůrčí proces byl opravdu zábavný,“  řekla Nicola o spolupráci s kreativním ředitelem módního domu Pierpaolem Picciolim v rozhovoru pro americkým časopisem CR Fashion Book. Styling pro pány má na starost David Beckham jenž se výsledkem už stihl pochlubit na instagramu.

Obřad bude židovský podle víry rodiny Peltz„Jsem nadšený, budu mít jarmulku,“ přiznal nadšený Brooklyn magazínu Vogue, který si za svědky vybral bratry Romea a Cruze, za družičku půjde jejich sestra Harper Seven.

Seznam hostů je plný hvězdných jmen! Mezi hosty nebudou chybět kuchař Gordon Ramsay, dlouholetá rodinná přítelkyně Eva Longoria nebo členky skupiny Spice Girl. Spekuluje se o tom, že dorazí i princ Harry a Meghan Markle z Kalifornie. Svatby se bohužel nezúčastní v jeho životě klíčová osoba. Nepřijde Brooklynův kmotr Elton John, důvodem je na poslední chvíli změněný termín koncertu.

Články, které by tě mohly zajímat