Právě vysíláme

DAN BILZERIAN a jeho život plný luxusu, žen a pokeru. Co byste dali za týden v jeho kůži?

14. března 2019 12:10
DAN BILZERIAN a jeho život plný luxusu, žen a pokeru. Co byste dali za týden v jeho kůži?

Není pochyb o tom, že Dan Bilzerian je opravdu velký šťastlivec. Původně sice chtěl být člen Námořnictva Spojených států amerických, ale když mu to i přes mnohé pokusy nevyšlo, našel si obstojnou náhradu. Teď je takzvanou celebritou z povolání a internet zásobuje nemalým množstvím střípků ze svých nevšedních dnů.

Miliardář Dan Bilzerian pravidelně pobuřuje svět fotografiemi, na kterých je v obležení vnadných slečen na luxusních jachtách a exotických destinacích, kam se lidé dostávají pouze soukromými letadly.

Zcela jistě si teď pokládáte otázku, kde na tohle všechno bere peníze. Jedna z možností, která vás jistě napadla, je, že je to syn z povolání a na všechny tyhle přežitky peníze prostě zdědil. A máte vlastně trošku pravdu. Jeho otec Paul Bilzerian je totiž prominentní obchodník s akciemi a nemovitostmi.

Nicméně musíme podotknout, že Dan Bilzerian si dost dobře umí vydělávat i sám. Jeho otec mu pomáhal hlavně v dobách dřívějších.

Bilzerianova kočka Smushball a její skromná „schovka“

Vlastně to umí doslova skvostně. V roce 2009 skončil na 180. místě ve světové pokerové sérii, a ačkoliv se nepovažuje za žádnou pokerovou špičku, je známý svými obrovskými sázkami. V roce 2013 se mu podařilo vyhrát nad nejmenovaným hráčem a shrábnout profit 10 milionů dolarů amerických.

Asi nejvíce se Bilzerian proslavil, když finančně založil svého kamaráda Jaye Farbera sumou 2 000 dolarů, aby se mohl zúčastnit pokerového turnaje Main Event WSOP 2013. Jay následně skončil druhý a Bilzerian tak obdržel podíl z výhry ve výši  1 milionu dolarů.

Mimochodem, víte, že si tenhle okázalý miliardář zahrál poker třeba s Leonardem DiCapriem, Mattem Damonem či Benem Affleckem? Společné fotografie má například i s Miley Cyrus, Post Malonem nebo Nicki Minaj.

Smushball

Dan Bilzerian je ale milovník nejen luxusu a žen, je to navíc velký milovník koček. Mezi jedny z nejslavnějších koček celého internetu totiž patří právě ty jeho. Třínohý gentleman  Smushball má život,  který byste zcela jistě chtěli vézt i vy. Jeho páníček ho vozí s sebou v soukromých letadlech a taky ho dost často bere do Las Vegas na pokerové turnaje. No a samozřejmě mu dopřává rozmazlování od svých přítelkyň.

Pozor, připravte se na to, že tato galerie ve vás možná probudí silný pocit zášti.

Zdroj: www.instagram.com/danbilzerian

Galerie: Celebrity nemají tak dokonalou pleť, jak jste si mysleli

Články, které by tě mohly zajímat