Právě vysíláme

Dívka ukázala na internetu své plesové šaty. Lidé ji za to nazývají rasistkou!

9. května 2018 15:10
Dívka ukázala na internetu své plesové šaty. Lidé ji za to nazývají rasistkou!

Pro maturantky je výběr plesových šatů naprosto zásadní. Skoro každá dívka totiž touží po tom, aby právě její šaty byly ty „nej“ a vzbuzovaly v ostatních obdiv. I Američanka Keziah Daum si přála, aby její plesová róba měla úspěch, nakonec se však musela smířit s pořádnou kritikou.

Keziah si na ples oblékla čínské tradiční šaty qipao. Když zveřejnila jejich fotografii na internetu, ihned přišla obrovská vlna kritiky. Lidé ji začali nazývat rasistkou a pod snímek psali ošklivé komentáře o tom, že si přivlastňuje cizí kulturu.

ČTĚTE TAKÉ: Vtipná galerie žen, které si už nikdy nakoupí šaty na internetu!

Když maturantka zjistila, jaké pozdvižení šaty způsobily, zůstala v šoku. Róbu prý koupila v Salt Lake City a ani nevěděla, z jaké kultury pochází. Rozhodně ovšem neměla v úmyslů projevovat k čínské kultuře jakoukoliv neúctu. Šaty se jí prostě jen velmi líbili, a tak se rozhodla, že si je oblékne na svůj ples. „Je mi líto, jestli se někdo urazil. To nikdy nebylo mým úmyslem. Jsem vděčná, že jsem mohla mít na sobě takovéto krásné šaty,“ řekla pro Keziah South China Morning Post a dodala, že ze zlých komentářů si už nic nedělá. Svůj maturitní ples si totiž užila s plnou parádou. A to je prý jediné, na čem jí záleželo. 🙂

 

Zdroj: Boredpanda

Živá štěňátka nebo brouci? 10 nejpodivnějších produktů, které na vás vypadnou z automatu v Japonsku

Články, které by tě mohly zajímat